Ενημέρωση για την κάρτα προνομίων PharmaCard

Επιλέξτε την ιδιότητά σας από τις παραπάνω επιλογές ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Αν είστε κάτοχος PharmaCard και είναι η πρώτη σας επίσκεψη, ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή.

  • eimai-katoxos-button
  • apoktiste-pharmacard-button
  • eimai-farmakopoios-button

Εάν είστε κάτοχος της PharmaCard, κερδίζετε διπλά!

pharmacard-theCardΑπό τις προσφορές του φαρμακείου σας και από τα ειδικά προνόμια άλλων επιχειρήσεων.

Η επίσκεψή σας στο site pharmacard.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις προσφορές του φαρμακείου του οποίου της κάρτας είστε κάτοχος και για τους πόντους που έχετε ήδη συγκεντρώσει.

Σύντομα θα βρείτε δημοσιευμένα στο pharmacard.gr όλα τα μοναδικά προνόμια και προσφορές από άλλα καταστήματα και επιχειρήσεις, που μόνο οι κάτοχοι της PharmaCard μπορούν να απολαύσουν.

Αν είναι η πρώτη σας επίσκεψη, κάντε εγγραφή για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Αν έχετε ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή σας, κάντε είσοδο.

Αποκτήστε την PharmaCard

pharmacard-theCardΗ PharmaCard είναι μια κάρτα (συλλογής πόντων), που σας παρέχει το φαρμακείο σας και δίνει τη δυνατότητα μαζεύοντας πόντους, με κάθε αγορά σε παραφαρμακευτικά είδη και καλλυντικά να κερδίσετε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές.

Επιπλέον, σας παρέχει μοναδικά προνόμια και προσφορές από άλλα καταστήματα και επιχειρήσεις που πρόκειται σύντομα να αναρτηθούν στο pharmacard.gr.

Την PharmaCard μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο από τα φαρμακεία, που έχουν επιλέξει να τη διαθέτουν στους πελάτες τους, ως επιβράβευση για τις αγορές τους.

Επισκεφτείτε το φαρμακείο που σας εξυπηρετεί, αποκτήστε την και απολαύστε τις προσφορές του φαρμακείου και τα προνόμια που η PharmaCard προσφέρει.

Δείτε εδώ τα φαρμακεία που την διαθέτουν.

 

 

pharmacard-theCardΓια το σύγχρονο φαρμακοποιό η κάρτα πιστότητας PharmaCard αποτελεί σημαντικό εργαλείο marketing και απευθύνεται αποκλειστικά στα ανεξάρτητα φαρμακεία.

Πρόκειται για ένα σύστημα πιστότητας, που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κερδίζουν διπλά!

sildenafil kaufen deutschland bromazanil 6 mg rezeptfrei online

  • Από τις μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές του φαρμακείου σας, μαζεύοντας πόντους, με κάθε αγορά σε παραφαρμακευτικά είδη και καλλυντικά.
  • Από τα μοναδικά προνόμια και προσφορές από άλλα καταστήματα και επιχειρήσεις που πρόκειται σύντομα να αναρτηθούν στο pharmacard.gr και που μόνο οι κάτοχοι της PharmaCard μπορούν να απολαύσουν. 

Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας pharmacard.gr αξιοποιείτε τις δυνατότητες προβολής του φαρμακείου σας και των προσφορών σας στο διαδίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την K-Provoli, δείτε τις οδηγίες χρήσης ή δείτε το ενημερωτικό έντυπο.